Referanser

Kay har hatt oppdraget som massør hos oss fra og med 01.03 2018 og er hos oss per dags dato. Kay her godt likt både som massør og person og bidrar også til det sosiale på arbeidsplassen.

Vi er en produksjonsbedrift og store deler av arbeidstokken har fysisk krevende arbeidsoppgaver.

Sykefraværet er svært lavt, noe som behandlingene his Kay bidrar sterkt til da våre ansatre holder seg symptom og plagefri uke etter uke.

Kay gis gis anbefaling i videre jobb og verv.

Jeg driver egen fysioterapipraksis i Mysen, her har jeg samarbeid med Kay. Det er et godt tverrfaglig samarbeid der vi komplementerer hverandres kunnskap.  Jeg har mange klienter som stagnerer sin utvikling i perioder, og da er det veldig ofte kun massasje og det å få løsnet opp i muskulatur som hjelper. Kay har gjort dette på en utmerket måte og klientene mine er strålende fornøyd. Når vi kombinerer massasje og fysioterapi ser vi at rehabiliteringsperioden reduseres. Dette er gunstig da jeg kan raskere ta inn nye klienter.

Kay kan anbefales sterkt dersom dere er ute etter en samarbeidspartner.

Vi var heldige som fikk ha med Kay på laget. Han sørget alltid for at muskulaturen var myk og elastisk slik at rytterne våre kunne prestere helt optimalt og opp mot sitt beste til en hver tid. Anbefales da han også er en ekstra ressursperson til andre oppgaver rundt laget

Jeg ble kjent med Kay da han var dommer i en kamp for laget jeg trente på GjøvikLyn for flere år siden. Kay er en enestående person som gir mye av seg selv. Både som profesjonell behandler og dommer.

Vi var så heldige å få han med oss på treningsleir med gutta og han gjorde en megabra jobb. Holdt musklene myke og restituerte slik at gutta klarte å prestere i kamp og på trening.

Anbefales å ta kontakt,

Det er verdt prisen.

Har i mange år hatt store plager med migreneanfall, spenningshodepine og smerter ut i arm, etter utallige forsøk hos fysioterapi og andre behandlingsformer prøvde jeg Kay. Har blitt en helt ny og bedre person etter dette og er totalt avhengig av ham. Han er den eneste som klarer å holde smertene borte og er alene årsak til at jeg igjen kan leve et aktivt liv

Kay er fantastisk flink i det han gjør, muskelspenningene forsvinner etter å ha vært å fått behandling hos ham.   Anbefales på det sterkeste!!