Behandlingssteder

 • Avdeling Muskelknuten Sætre

  Inngang i mellom garnbutikken på hjørnet og legesenteret, Parkeringsmuligheter i dag er begrenset men finnes parkeringer med forholdsvis kort gangavstand. Like ved bussterminalen eller på Nærsenteret. Har åpningestider Mandager og Torsdager eller etter avtale.

  Øraveien 5, 3475 Sætre, Norge

 • Avdeling Muskelknuten Mysen

  Holder til i stasjonsbygget. Samme inngang som Mudo Gym Mysen. Kode gis ut personlig med midlertidig virkning for de som ikke har adgangskort. Gode parkeringsmuligheter i nært området. Har åpningestider for massasje på Mandager og fredager, og hos Fysioterapeut tirsdager og torsdager. Eller etter avtale.

  Jernbanegaten 4, 1850 Mysen, Norge

 • Avdeling Muskelknuten Fetsund

  Inngangen i hjørnet til venstre når du kommer til idrettshallen. Stengt dør med ringeklokke. Holder til i 2. etasje. Gode parkeringsmuligheter rett ved. Har åpningestider tirsdager i partallsuker og evt etter avtale lørdager.

  Kirkeveien 91, 1900 Fetsund, Norge

 • Avdeling Muskelknuten Oslo

  Soleus ligger sentralt i Oslo ved Alexander Kiellands plass, midt mellom St.Hanshaugen, Ila og Grünerløkka. Parkeringsmuligheter finnes i nærheten med maks 5 min gange fra parkeringshus. Også gode kollektivmuligheter hvor man går av på Alexander Kiellands plass fra buss 21 og 54. Jeg tar i mot bestillinger onsdager partallsuker eller etter avtale.

  Bjerregaards gate 49, 0174 Oslo, Norge

  Avdeling for "frilans"

  Vi er også på sporadiske oppdrag i Tønsberg, Brandbu/Gjøvik, Bergen og Trondheim. Da enten at vi er blitt hyret inn på en klinikk i korte perioder, eller at vi tar på oss hjemmebesøk i en periode i gitt området.

  For oppdatering av når vi planlegger hvor så ta kontakt med oss.