Behandlingssteder

 • Avdeling Muskelknuten Sætre

  Inngang i mellom garnbutikken på hjørnet og legesenteret, Parkeringsmuligheter i dag er begrenset men finnes parkeringer med forholdsvis kort gangavstand. Like ved bussterminalen eller på Nærsenteret.

  Øraveien 5, 3475 Sætre, Norge

 • Avdeling Muskelknuten Mysen

  Holder til i stasjonsbygget. Samme inngang som Mudo Gym Mysen. Kode gis ut personlig med midlertidig virkning for de som ikke har adgangskort. Gode parkeringsmuligheter i nært området.

  Jernbanegaten 4, 1850 Mysen, Norge

 • Avdeling Muskelknuten Fetsund

  Inngangen i hjørnet til venstre når du kommer til idrettshallen. Stengt dør med ringeklokke. Holder til i 2. etasje. Gode parkeringsmuligheter rett ved.

  Kirkeveien 91, 1900 Fetsund, Norge

 • Avdeling Muskelknuten Oslo

  Soleus ligger sentralt i Oslo ved Alexander Kiellands plass, midt mellom St.Hanshaugen, Ila og Grünerløkka. Parkeringsmuligheter finnes i nærheten med maks 5 min gange fra parkeringshus. Også gode kollektivmuligheter hvor man går av på Alexander Kiellands plass fra buss 21 og 54.

  Bjerregaards gate 49, 0174 Oslo, Norge

  Avdeling for "frilans"

  Vi er også på sporadiske oppdrag i Tønsberg, Brandbu/Gjøvik, Bergen og Trondheim. Da enten at vi er blitt hyret inn på en klinikk i korte perioder, eller at vi tar på oss hjemmebesøk i en periode i gitt området.

  For oppdatering av når vi planlegger hvor så ta kontakt med oss.