Våre Behandlinger

Klassisk massasje fra 450,-

Klassisk massasje er en massasjeform som er utbredt over hele verden. Den klassiske massasjen utføres med ulike strykninger, knainger og friksjoner for å løse på vevet, og øke blodsirkulasjonen. Den er i de aller fleste tilfeller veldig avslappende og brukes oftest for velvære.

Les mer

Massasjeterapi fra 450

Massasjeterapi og muskelterapi har sine grunnteknikker fra klassisk massasje, men med flere teknikker som skal bidra til å redusere spenninger i muskulatur.

Les mer

Idrettsmassasje fra 450

Alle har en mening om hva idrettsmassasje egentlig er. De fleste tror at idrettsmassasje er ekstra smertefull dypmassasje, som bare idrettsutøvere på elitenivå kan benytte seg av. Idrettsmassasje er en dynamisk behandlingsform som varierer ut i fra hva målet med behandlingen er.

Les mer

Bedriftsmassasje etter avtale

Bedriftsmassasje er et positivt og forebyggende tiltak for å redusere sykefravær. Ved å tilby sine ansatte bedriftsmassasje som forebyggende behandling, vil muskel- og skjelettlidelsene i bedriften reduseres. Det er lønnsomt å redusere sykefravær med bedriftsmassasje. Samtidig viser bedriften både internt og eksternt at de har fokus på god helse og velvære.

Les mer

IMS/Dry needling fra 500

Dry Needling er en behandlingsteknikk som benytter nåler for å behandle blant annet myofascielle triggerpunkter eller deaktivering av triggerpunkter. Dry needling er en teknikk utviklet av dr. med Peter Baldry som omfatter deaktivering av triggerpunkter med overflatisk, subcutan behandling hvor A-delta nervefibrene er målet for behandlingen.

Les mer

Hjemmemassasje fra 870 + reisetillegg

Passer for jente/guttekveld, utdrikningslag, velværekveld med venner/familie eller om dere ikke klarer å komme til klinikken. Kun på forespørsel.

Les mer

Osteopati fra 690

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på vitenskapelige og kliniske fag. Med utgangspunkt i en detaljert anamnese og bla. funksjons- og bevegelighetstester samt vurdering av bløtdelsvev ved førstegangskonsultasjon, bruker osteopaten en kombinasjon av tøying og mobilisering av muskler og ledd for å normalisere dess funksjon. Plager og symptomer vurderes ut fra et helhetsbilde og behandlingen tilpasses individuelt og passer alle aldre.

Les mer om Osteopati her.

Fysioterapi 375,-

Fysioterapeuten jobber med kropp og bevegelse for å fremme god helse.
Fysioterapi forebygger og behandler skader, plager og sykdommer som gir smerter og/ eller nedsatt funksjon i muskel- og skjelettsystemet. Behandlingen er basert på undersøkelse, bevegelsesanalyse og vurdering av problem samt hva pasienten selv ønsker hjelp til. Så følger behandling, opptrening og veiledning.

Les mer om fysioterapi her.